Tlf: 60 644 139 - Email: info@michaelbonde.dk

Ret kroppen op 3, Bækken

Praktisk information om kurset

Tidspunkt: 06/09/2023 - 07/09/2023
Mødetider: 9.00- 17.00
Pris: 2995
Underviser: Michael Bonde
krav: Kendskab til anatomi og fysiologi


Effektive behandlingsteknikker i bækkenet.

Kurset ”Ret kroppen op 3” omhandler restriktioner i bækken.

På kurset vil vi gå i dybden med behandlingsteknikker, som omhandler strukturelle restriktioner af bækkenregionen. Det er specielt ligamenter, der holder bækkenet sammen og på plads, vi vil koncentrere os om. Det er ofte spændinger i disse ligamenter, der vil forårsage smerter, som derved kan give nedsat bevægelighed, ulige benlængde og muskulære smerter i underekstremiteterne.

Lokale og globale restriktioner i bevægeapparatet.

På kurset i bækkenet vil vi først og fremmest koncentrere os om afspændingsteknikker, der lokalt vil afhjælpe skævheder i bækkenet, der eksempelvis vil afhjælpe ulige benlængde, nedsat bevægelighed ved almindelig gang eller løb. Hertil vil vi koncentrere os om almindelige lændesmerter på baggrund af spændinger i ligamenterne omkring hvirvellegemerne, men også om skævhed i selve hvirvellegemet.

På kurset lærer du let tilgængelige tests af klienten, så du hurtigt kan observere i hvilket del af bækkenet dysfunktionen sidder.

På kurset vil du også blive præsenteret for effektive teknikker til at behandle de involverede muskelkæder, der har direkte indvirkning på selve området lokalt men også globalt.  Spændinger og nedsat bevægelighed her kan være direkte årsag til eksempelvis en nedsat bevægelighed i nakkeregionen, der minder om almene muskelspændinger. Forskellen her er dog, at almindelig fysiurgisk massage kun har begrænset effekt.

Tilmelding Ret kroppen op, Bækken

Har du spørgsmål ang. dette kursus så kontakt os her

Tilmeld nyhedsbrev