Tlf: 60 644 139 - Email: info@michaelbonde.dk

KST 4 - Kraniebund og Temporaler

Praktisk information om kurset

Tidspunkt: Dato på vej
Mødetider: 9.00-17.00
Pris: 5300
Underviser: Anette Thejl
krav: KST 3


 

Occipital-Sphenoidalleddet

På kurset i KST 4 vil omdrejningspunktet være Occipital-Sphenoidalleddet og dennes funktion. Ofte betegnes denne knogle-relation som kraniets motor.  Ifølge bla. Hugh Milne, der er KST terapeut og arbejder med vores bevidsthed, er Occi-sphenoidalledet vores “indre øje”  hvor vi har mulighed for at opretholde den spirituelle dimension i vores liv. Hvis der er restriktioner i Sphenoidalknogles bevæglese modarbejder den vores mulighed for at udvide vores bevidsthed, som det ses hos mennesker i en depressiv tilstand. 

Derudover er Sphenoidale knoglen en meget essentiel knogle, når vi taler kranio sakral terapi, da denne knogle danner led med næsten alle øvrige kranieknogler. 

Vi vil på kurset i KST 4 arbejde med teknikker, der sigter at frigive restriktioner forårsaget af forskydninger, rotationer og sidebøjninger og derved skabe frit flow i sphenoidale knoglen. Hvis der findes restriktioner eller læsioner i dennes bevægelse vil det have indflydelse på kroppens mentale og fysiske sundhed. Al afhængig af hvilken læsion der er tale om vil det komme til udtryk på hver sin måde. Vi ser nærmere på alt fra hovedpiner til personlighedsstrukturer, adfærd og stressniveau.  

Un-Winding
Du vil blive præsenteret for begrebet un-winding, da der nu arbejdes så dybt i kraniet, at du som terapeut kan opleve at din klient i behandlingen starter med at “un-winde”.  At “un-winde” betyder at kroppen spontant starter en proces op hvor kroppen “drejer” sig ud af spænding og tilbage til en tilstand, der er optimal for at opnå det frie flow igen.
Hvordan forholder du dig som terapeut til dette og hvordan støtter du klientens proces? 

Temporalknoglen.
Vi vil på kurset  KST 4 ligeledes arbejde med frigørende teknikker for kraniets temporalknogle. Dennes funktion og stilling relaterer ofte til øre- og skulderproblemer, balance og svimmelhed problematikker,

Tilmelding KST 4

Har du spørgsmål ang. dette kursus så kontakt os her

Tilmeld nyhedsbrev