Tlf: 60 644 139 - Email: info@holistisk-skole.dk

Essens

Praktisk information om kurset

Kursus start: 12/12/2020 09:00 - 12/12/2020 15:00
Pris: 1500
Underviser: Alexandra Trzebuchowska
Krav: Kurserne "aflæsning af kropssprog & "chok- traumeforløsning


På dette kursus vil du lære essens-principperne, og hvordan de fungerer i praksis.

Hvad er essen for noget? Essens er en tilstand, altså ikke noget man kan tænke sig til. Det er den tilstand, vi er i, når vi føler os allermest hjemme i os selv. Det er en tilstand, hvor der ro, glæde og tryghed, hvor vi ikke bekymrer os og er fredet for indre kampe og konflikter.

Hvorfor er essen-tilstanden relevant i det terapeutiske arbejde? Essens er nøglen til healing af indgroede mønsterdele, da tilstanden hæver sig over det irrationelle følelsesspektrum. Det gør, at der skabes en behagelig afstand til mønstret, så man som klient klart kan se fra et neutralt sted, hvad der udspiller sig i mønstret, og hvad der driver det.

Når Essens møder mønstret tilgodeses mønsterdelens behov, og i takt med de, transformeres mønsteret. Transformationen befrier klienten for de hæmmende følelsesmæssige og psykiske reaktioner, så han eller hun bliver neutrale over for tidligere triggere.

Hvordan kommer klienten i essens-tilstanden? Ved at observere klientens kropssprog og lytte til hans eller hendes ord, finder du hurtigt frem til, hvad konflikt-temaet er. Alt afhængig af, hvad deres tema er, følger essens-tilstanden naturligt i forhold til, at kunne hæve klienter over temaets skov. Fra dette perspektiv kan klienten selv se løsningen på konflikten i temaet, da de i essens er uberørte af mønsterets følelser.

Du vil som terapeut blive undervist i, hvordan du guider dine klienter i essens, hvordan du kan se, om klienten er i essens eller mønster. Du vil lære, hvordan klienten transformerer mønsterdelen, og hvordan du kan se, om transformationen er fuldført. Du vil blive skarp på af aflæse, hvor i processen klienten er i forhold til at integrere den transformerede del som ressource, og hvordan identitet spiller ind i processen.

 

 

Har du spørgsmål ang. dette kursus så kontakt os her