Tlf: 60 644 139 - Email: info@michaelbonde.dk

Helhedsorienteret Chok-traume terapi

Praktisk information om kurset

Tidspunkt: 15/03/2023 - 16/03/2023
Mødetider: 9.00-16.00
Pris: 2995
Underviser: Alexandra Trzebuchowska
krav: ingen


Chok og traumer sætter sig både i psyken, som forårsager forskellige uhensigtsmæssige emotionelle reaktioner, og i biologien i form af sygdomme og fysiske symptomer - ofte kroniske. Alle symptomer både de psykiske og de fysiske har en årsag. Terapiens formål er at spore årsagen og frigøre den - når årsagen slipper, fortager symptomerne sig og kroppen helbredes.

Kurserne i Helhedsorienteret chock traume terapi får du:

  • Mulighed for at behandle chock og traumer ved at tage afsæt i at løsne låsninger i nervesystemet.
  • Små hold med maksimalt 8 personer der gør, at underviseren har tid til de enkelte kursister.
  • God feedback i en lukket Facebook gruppe.

Krop, sind og sjæl hænger unægteligt sammen - man kan ikke arbejde med det ene uden at inddrage de to andre.

Mange af de udfordringer, dine klienter oplever i bevægeapparatet, kan skyldes både fysiske og psykiske problematikker. En af de måder, hvor et fysisk relateret traume skiller sig ud fra et psykisk, er, at smerten/ubalancen kan fjernes efter få behandlinger. Er traumet psykisk relateret, vil smerterne enten være vanskelige at behandle eller være tilbagevendende.

Forløs dine traumer

På helhedsorientret chok- og traumeterapi kurset bliver du præsenteret for fire vigtige og effektive tilgange til behandling af chok og traumer. Du vil blive lært op i at aflæse patienters kropskrop og behandle dine klienter ud fra MetaSundhedens helhedssyn, udarbejde traumeforløsning og finde frem til essens af patiens problematik. Disse tilgange vil hjælpe dig til, at du hurtigt i dine behandlinger når ind til kernen af en konflikt.

Efter et kursus i chok- og traumebehandling vil du være i stand til at løsne op for emotionelle, psykiske og fysiske blokeringer, og bringe dine klienter i en ressourcefyldt tilstand. I den tilstand vil de opleve sig selv værende i ro i forhold til omverden og konflikten - hvor de naturligt ikke bliver påvirket af den tidligere konflikt.

Når du arbejder med konflikter på et følelsesmæssigt plan og med udgangspunkt i underbevidstheden, integreres de nye afslappede måder at være i verdenen på i kroppen. Klienterne vil herefter agere ud fra et neutralt og fredfyldt sted i sig selv. 
Der vil blive afholdt en supervisions dag, hvor du skal deltage for at kunne erhverve dit kursusbevis.

Tilmelding Chok-traume terapi

Har du spørgsmål ang. dette kursus så kontakt os her

Tilmeld nyhedsbrev