Tlf: 60 644 139 - Email: info@michaelbonde.dk

Helhedsorienteret Chok-traume terapi

Praktisk information om kurset

Tidspunkt: 15/03/2023 - 16/03/2023
Mødetider: 9.00-16.00
Pris: 2995
Underviser: Alexandra Trzebuchowska
krav: ingen


Helhedsorienteret Chok- og Traumeterapi Kurser: Løs Op for Emotionelle, Psykiske og Fysiske Blokeringer

Chok og traumer har en dybtgående indvirkning på både psyken og biologien, udløsende forskellige uhensigtsmæssige emotionelle reaktioner samt fysiske symptomer, ofte i kronisk form. Hos os forstår vi, at alle symptomer, uanset om de er psykiske eller fysiske, har en dybere årsag. Formålet med vores helhedsorienterede chok- og traumeterapikurser er at spore årsagen og frigøre den. Når årsagen slipper, aftager symptomerne, og kroppen begynder at hele.

Hvad Du Får med Vores Kurser:

  1. Chok- og Traumebehandling: Lær at behandle chok og traumer ved at løsne låsninger i nervesystemet og skabe en helhedsorienteret tilgang til terapi.

  2. Intime Læringsmiljøer: Med små hold på maksimalt 8 personer giver vi vores undervisere mulighed for at dedikere tid til den enkelte kursist.

  3. Online Feedback: Oplev værdifuld feedback gennem vores lukkede Facebook-gruppe, hvor du kan dele erfaringer og stille spørgsmål.

  4. Helhedssyn på Krop, Sind og Sjæl: Forstå vigtigheden af at integrere krop, sind og sjæl i terapeutiske tilgange.

Løs Traumer Effektivt:

På vores helhedsorienterede chok- og traumeterapikursus udforsker du fire afgørende tilgange til behandling. Du lærer at aflæse kropssprog, anvende MetaSundhedens helhedssyn, facilitere traumeforløsning og identificere essensen af klienters problematik. Disse færdigheder hjælper dig med at nå ind til konfliktens kerne hurtigt og effektivt.

Efter Kurset:

Efter endt kursus vil du kunne løsne emotionelle, psykiske og fysiske blokeringer hos dine klienter, bringe dem i en ressourcefyldt tilstand og hjælpe dem med at håndtere konflikter neutralt og fredfyldt. Vores supervisionsdag sikrer, at du opnår dit kursusbevis og er klar til at integrere disse avancerede terapeutiske tilgange i din praksis.

Tag det første skridt mod at mestre helhedsorienteret chok- og traumeterapi. Kontakt os for at få mere information og tilmeldingsmuligheder.

Tilmelding Chok-traume terapi

Har du spørgsmål ang. dette kursus så kontakt os her

Tilmeld nyhedsbrev