Tlf: 60 644 139 - Email: info@michaelbonde.dk

Healing/energiarbejde

Praktisk information om kurset

Tidspunkt: 22/05/2023 - 23/05/2023
Mødetider: 9.00-16.00
Pris: 2995
Underviser: Michael Bonde
krav: Alle kan deltage


På healingkurset vil du som kursist få en overordnet guidning inden for healing og de håndstillinger og teknikker, der er nødvendige for dig for at kunne arbejde med dine klienter på en blid og hensigtsmæssig måde. Healing er en behandlingsform, der er meget velegnet til de klienter, der er meget følsomme og sensitive af natur, eller til dem der har pådraget sig fysiske og lette psykiske traumer.

Du vil på kurset lære at heale ud fra kroppens syv energihjul også kaldet chakraer. Du vil få et kendskab til, hvilke nervebaner, meridianer og områder de respektive chakraer har til opgave at skabe og opretholde balance i. Endvidere på hvilken måde de hver især arbejder sammen.

Du vil lære at tune ind på energiblokeringer og manglende flow, som kan opstå i kroppen og til sidst give dine klienter fysiske smerter. 

Ved healing vil du som behandler kunne opløse disse blokeringer ved blot at være nærværende og tilstede i en healingssession.

Du vil igennem hele kurset blive trænet og guidet i, hvordan dit nærvær og din tilstedeværelse er nok til at kunne udføre en fuld behandling, hvor healing bliver en naturlig integreret del af de respektive behandlinger, du udfører i din klinik.

 

Tilmelding Healing og Energiarbejde

Har du spørgsmål ang. dette kursus så kontakt os her

Tilmeld nyhedsbrev