Tlf: 60 644 139 - Email: info@michaelbonde.dk

5 punkts akupunktur


Opdag effektiv øreakupunktur mod stress og psykiske lidelser med vores 5 punkts akupunkturkursus!

Er du på udkig efter et værktøj til at lindre stress og psykiske udfordringer? Vores 5 punkts øreakupunkturkursus på Skolen for Holistisk Kropsterapi er skræddersyet til dig!

5-punkts akupunktur er en parallelløsning til NADA-modellen, hvor undervisningen er tilrettelagt, så den kan anvendes i praksis af massører, terapeuter og andre alternative behandlere. Du vil blive introduceret til de samme punkter, der anvendes i NADA-modellen.

Vi tilbyder et spændende og resultatorienteret kursus i øreakupunktur, ideelt til at håndtere problematikker som stress, angst og søvnproblemer. På dette 2-dages kursus dykker du ned i Auriculoterapiens baggrund, udviklet af den franske læge Paul Nogier.

Lær at lokalisere og behandle de afgørende 5 punkter, så du efter kurset kan implementere teknikken i din klinik. Hvert ørepunkt har sin egen funktion og kvalitet, knyttet til organer eller skabelse af mental ro og balance.

Kursuset inkluderer:

  • Overskueligt materiale som opslagsværk.
  • Et startsæt, så du kan komme i gang med det samme.
  • Små hold med maksimalt 10 personer for personlig opmærksomhed.

Dette kursus henvender sig til alle, der arbejder med mennesker, uanset om det er på et opholdssted eller egen klinik. Det er et relevant supplement til at dæmpe symptomer på psykiske lidelser. Tilmeld dig for at integrere 5 punkts øreakupunktur i din professionelle praksis og genopret ro og balance i kroppen.

Tilmeld 5-punkt akupunktur

 

Har du spørgsmål ang. dette kursus så kontakt os her

Tilmeld nyhedsbrev