Tlf: 60 644 139 - Email: info@holistisk-skole.dk

Ret kroppen op

Praktisk information om kurset

Kursus start: Dato på vej
Pris: 1995
Underviser: Michael Bonde
krav: Kendskab til anatomi og fysiologi


På skolen for holistisk kropsterapi udbyder vi en række kurser, der har til hensigt først og fremmest at rette selve bevægeapparatet op, så der igen kommer ligevægt og symmetri i skellettet.

Kurserne i ”Ret kroppen op” henvender sig til dig, som allerede er behandler og har godt gang i din karriere, men alligevel har en følelse af, at du mangler noget i forhold til at kunne afhjælpe de dysfunktioner, dine klienter måttet have.

På kurserne vil du blive præsenteret for en lang række teknikker, der er skræddersyet til, at du som behandler og terapeut kan arbejde mere målrettet og professionelt med de problemstillinger, dine klienter måtte have, uden at de nødvendigvis behøver at konsultere flere behandlere på samme tid. Ved at benytte dig af disse teknikker vil du på blot 1-3 behandlinger nedsætte dine klientens symptomer væsentligt.

Kurset består af både blide mobiliserende teknikker og mere energetiske teknikker, der blandet andet stammer fra Kranio-sakral-terapi, triggerpunkt terapi og akupressur.

Har du spørgsmål ang. dette kursus så kontakt os her

Tilhørende kurser