Tlf: 60 644 139 - Email: info@michaelbonde.dk

KST 7 - Traumer

Praktisk information om kurset

Tidspunkt: Dato på vej
Mødetider: 9.00-17.00
Pris: 2650
Underviser: Anette Thejl
krav: KST 6


KST 7 og Traumer - Udforskningen af Kranio Sakral Terapi i Relation til Fysiske og Energetiske Traumer

Dyk ned i forståelsen af traumer og deres påvirkning på det kranio sakrale system på vores KST 7-kursus. Opdag, hvordan kranio sakral terapi, med sin mekaniske og dynamiske tilgang, kan påvirke og lindre traumer på både fysisk og mentalt plan.

Traumer manifesterer sig forskelligt, og på kurset udforsker vi, hvordan fysiske smerter efter traumer ofte er knyttet til forstyrrelser i kroppens energiflow. Vi analyserer, hvordan traumer kan fornemmes og opleves, og hvordan vi, som behandlere, kan reagere på områderne omkring traumet.

Vi skærper opmærksomheden på traumeområder og undersøger, om de virker 'døde' eller 'larmende' ved kontakt. Er det et nyligt traume, eller har det rødder i fortiden? Disse aspekter vejer tungt, når vi tilpasser vores tilgang til traumehåndtering.

På KST 7 integrerer vi en øget opmærksomhed på disse traumeområder og undgår mulig overbehandling. Vi udforsker både fysiske traumer gennem enertial fulcrums og dykker ned i forbindelsen med vores 'Blue print,' arvet fra tidligere generationer. Hvad gemmer sig i din energi og kan det ændres?

Fokus på Kontaktpunkter

Vi udforsker også kontaktpunkter på kroppen, som terapeuter kan bruge som vinduer ind i kroppens system. På KST 7 skaber vi bevidsthed om disse områder, hvilket åbner op for systemet og genskaber energiflowet i både kroppen og det kranio sakrale system.

Tilmelding KST 7

Har du spørgsmål ang. dette kursus så kontakt os her

Tilmeld nyhedsbrev