Tlf: 60 644 139 - Email: info@michaelbonde.dk

KST 2 - Rytmer og Fulcrums

Praktisk information om kurset

Tidspunkt: Dato på vej
Mødetider: 9.00-17.00
Pris: 5300
Underviser: Anette Thejl
krav: KST 1


På KST 2 går vi dybere ind i den kranio sakrale anatomi, udvalgte kranieknogler, knogler og bindevæv, væsker og om, hvordan disse påvirker hinanden.

På KST 2 arbejder vi videre med KST rytmen og vi vil have fokus på andre rytmer og bevægelser der er at finde i det kranio saktrale system, da disse er en væsentlig guideline for os som behandlere.
Vi vil på KST 2 begynde at sanse mere ind omkring Fluid body, der blandt andet udgøres af 2 andre rytmer, der findes i kroppen: ”Long tide” og ”midtide”. Disse er mere dybdeliggende og subtile rytmer, som også kan sanses ved siden af den populære KST rytme fra KST 1.

Vi vil arbejde med chok og stress tilstande, der kan observeres i det kranio sakrale system.  Du vil lære, hvordan du kan regulere disse tilsande på din klient. Dette gør vi blandt andet ved at have fokus på hjernes ventrikler.

På KST 2 vil vi også se næremere på, hvad et spændt bindevæv vil have af konsekvenser for den kraniosakrale rytme, hvis det fibrøse bindevæv ikke er fleksibel pga af et traume, der er opstået ved et slag eller stød, kan det give symptomer på hovedpine, tinnitus og øresusen.

Det fibrøse bindevæv består bl.a. af 3 hjernehinder, hvor serebro-spinalvæsken flyder igennem.  Serebrospinalvæsken fortsætter ned gennem rygsøjlen i duralrøret og hele vejen ned til korsbenet.

Vi arbejder mere ”hands on” i forhold til bindevævet, men stadig med ”light tuch”, så vi hele tiden respekterer klienternes individuelle konstitutioner. Du lærer at observere eventuelle spændinger og afspænding af bindevævet, så der igen skabes balance i systemet. 
Du lærer teknikker til afspænding af falx, tentorium og kroppens diaphragmaer, da disse bindevævstrukturer har stor betydning for sundheden i det kranio sakrale system.

Du lærer teknikker, der er gode til at afspænde rygsøjlen, hofterne, korsbenet og halebenet. Skævheder i disse knoglestrukturer, har stor betydning for kroppens balance og funktion.

Dette samtidig med at vi også har mere fokus på vores egen tilsand, da denne har en stor betydning for, hvordan vi sanser og oplever klientens system. At kunne differentiere sit eget system fra klientens har stor betydning for, hvordan en behandling forløber.

Tilmelding KST 2

Har du spørgsmål ang. dette kursus så kontakt os her

Tilmeld nyhedsbrev