Tlf: 60 644 139 - Email: info@holistisk-skole.dk

KST 2

Praktisk information om kurset

Kursus start: 05/03/2020 - 08/03/2020
Pris: 3.800
Underviser: Anette Thejl
krav: KST 1


På KST 2 går vi endnu dybere ind i den kranio sakrale anatomi, udvalgte kranieknogler og om, hvordan de bevæger sig i forhold til hinanden. Vi fokuserer på udvalgte kranienerver, der udgør det sociale nervesystem, som er med til at styre vores ansigtsmimik, og måden andre læser os på. Du vil lære, hvordan du kan aktivere dette system på din klient, og hvordan du frigør nerverne, hvis disse er blokerede pga spændinger i det fibrøse bindevæv. Det fibrøse bindevæv består bl.a. af 3 hjernehinder, hvor serebro-spinalvæsken flyder igennem.  Serebrospinalvæsken fortsætter ned gennem rygsøjlen i duralrøret og hele vejen ned til korsbenet.

På KST 2 vil vi også se næremere på, hvad et spændt bindevæv vil have af konsekvenser for den kraniosakrale rytme, hvis det fibrøse bindevæv ikke er fleksibel pga af et traume, der er opstået ved et slag eller stød, kan det give symptomer på hovedpine, tinnitus og øresusen.

Vi arbejder mere ”hands on” i forhold til bindevævet, men stadig med ”light tuch”, så vi hele tiden respekterer klienternes individuelle konstitutioner. Du lærer at observere eventuelle spændinger og afspænding af bindevævet, så der igen skabes balance i systemet.

Vi vil også på KST 2 begynde at sanse mere ind omkring Fluid body, der blandt andet udgøres af 2 andre rytmer, der findes i kroppen: ”Long tide” og ”midtide”. Disse er mere dybdeliggende og subtile rytmer, som også kan sanses ved siden af den populære KST rytme fra KST 1.

PÅ KST 2 vil vi se nærmere på 2 ekstraordinære meridianer:  Yin wei mai , som har meget med de emotionelle aspekter at gøre, så som depression, angst og tristhed. Dens partner meridian Yang Wei mai, som har mere med fysiske smerter at gøre, så som hovedpine, nakke- skulder problemer.  Samtidig er de understøttende i forhold til de områder, vi har arbejdet med på KST1, da de er med til at skabe et frit flow af energi i de områder.

Dette samtidig med at vi også har mere fokus på vores egen tilsand, da denne har en stor betydning for, hvordan vi sanser og oplever klientens system. At kunne differentiere sit eget system fra klientens har stor betydning for, hvordan en behandling forløber.

 

Har du spørgsmål ang. dette kursus så kontakt os her