Tlf: 60 644 139 - Email: info@michaelbonde.dk

Kranio Sakral Terapeut uddannelsen


Kranio sakral terapi (KST) er en behandlingsform, der bygger på blide og meget nænsomme berøringer, hvilket gør at denne behandlingsform er meget effektiv til personer, der har brug for at blive mødt lige nøjagtig i den tilstand, de har behov for, hvad enten deres traumer er fysisk eller psykisk relaterede.

Med kurset i kranio saktral terapi får du:

  • En kombination af den mekaniske og biodynamiske tilgang.
  • Nem og overskulelig materiale med gode billeder og tekst, der giver et godt overblik i træningssessioner.
  • Små hold med maksimalt 8 personer der gør, at underviseren har tid til de enkelte kursister.

I Kranio Sakralterapi arbejder vi med den mekaniske form, som endnu er mest kendt her i landet. Denne form bygger på mere mekanikske teknikker, hvor du lærer at sanse og observere den kranio sakrale rytme som opstår, når cerebrospinalvæsken pumpes gennem kraniet og kropsstammen. 
Ved at afhjælpe eventuelle restriktioner i knoglernes bevægelser, kan du skabe ro og balance hos din klient.

Tager vi afsæt i biodynamisk KST også kaldet BKST, er vi langt mere observerende og lyttende og har ikke til hensigt at ændre noget mekanisk, men mere at skabe rum og tillid til klientens system. Dvs. at der arbejdes med din klients potentiale for selvhelbredelse mere end at have en agenda om at skulle afhjælpe ubalancer hos din klient.

På skolen for Holistisk Kropsterapi sigter vi mod at give dig som terapeut en god og solid uddannelse inden for begge former, da det er vores erfaring, at de bedste behandlingsresulterer skabes ved at kombinere de to former.

Med en uddannelse i kranio sakralterapi vil du kunne afhjælpe akutte såvel som kroniske problematikker, der kræver en blid og nænsom behandlingstilgang.
Uddannelsen i KST er et rigtig godt supplement til dig, der i forvejen er behandler eller ønsker at få flere brugbare redskaber til målrettet at kunne afhjælpe problemer i nervesystemet og bevægeapparatet.

Jeg stod og trængte til retning og et frisk pust i mit liv. Det må man sige at jeg har fået igennem Skolen for Holistisk Kropsterapi ?? Skønne undervisere med rummelighed i alle afskygninger. Jeg har lært så meget! - også om mig selv. Jeg et oprigtigt inspireret

Janemari Hansen

Praktiske informationer finder du under hvert modul

Det med småt

Uddannelsen består af i alt 9 kurser, hvoraf de 2 af kurserne er børnekurser. 

Uddannelsen til Kranio Sakral terapeut består af i alt 258 timer inklusiv supervision efter hvert modul med undtagelse af KST 1 og børnekurserne.
Børnekurserne afvikles i samarbejde med Institut for Kropsterapi v/ Mette Damm larsen og Lise Pagh 

Prisen for uddannelsen er 41.950. Uddannelsen sælges som en her pakke, med maks 10 på hvert hold. Ønsker du at blive RAB-godkendt (Registreret Alternativ Behandler), skal du derudover have:

  • Anatomi/fysiologi
  • Sygdomslære
  • Psykologi
  • 50 timers anden alternativ behandlingsform. Her kan vi anbefale dig uddannelsen som Læge Eksamineret Fysiurgisk Massør, da den giver dig en dybdegående viden omkring musklernes placering.

Har du spørgsmål ang. dette kursus så kontakt os her

Tilhørende kurser

Tilmeld nyhedsbrev