Tlf: 60 644 139 - Email: info@holistisk-skole.dk

Chakra

Praktisk information om kurset

Kursus start: Dato på vej
Pris: 1895
Underviser: Martin Z. Paaske
krav: alle kan deltage


På chakrakurset vil du lære at mærke og sanse de forskellige chakraer, da de har stor betydning for, hvordan vi oplever vores velbefindende er, hvad enten vi taler mentale blokeringer eller smerter af mere fysisk karakter. Du vil gennem meditation og undervisning få en grundig gennemgang af, hvilke sygdomme der kan manifestere sig i de respektive chakraer - samtidig hvordan du kan være med til at opløse blokeringer, så der igen kommer balance i chakraerne, således at energien kan flyde frit gennem chakraerne og skabe ro og harmoni i kroppen.

Et chakra kan bedst beskrives som et energihjul, der findes i kroppen. Overordnet har vi 7 chakraer, der alle er placeret i kropsstammen. Det enkelte chakra har til formål at sørge for et frit flow at energi i kroppen. Først og fremmest i det område det er placeret, men samtidig er det også med til at sende energien videre til de øvrige chakraer.  Blokeres chakraerne, kan der opstå ubalance i kroppen, og vi kan derfor opleve mentalt ubehag eller smerter.

Kurset kan både tages af terapeuter, der ønsker at hjælpe deres klienter til mere ro og harmoni, og af private personer der ønsker at arbejde med sig selv.

Har du spørgsmål ang. dette kursus så kontakt os her