Tlf: 60 644 139 - Email: info@michaelbonde.dk

5 punkts akupunktur

Praktisk information om kurset

Tidspunkt: Dato på vej
Mødetider: 9.00-17.00
Pris: 2995
Underviser: Michael Bonde
krav: alle kan deltage


5 punkts akupunktur - øreakupunktur mod stress og psykiske lidelser

Savner du et effektivt værktøj til at afhjælpe stress og andre psykiske lidelser, så er kurset i 5 punkts øreakupunktur det helt rigtige kursus til dig!

På Skolen for Holistisk Kropsterapi tilbyder vi et spændende og effektivt kursus i øreakupunktur, som er særdeles velegnet til at afhjælpe problematikker så som:

  • Stress
  • Angst
  • Søvnproblemer

På dette 2 dags kursus bliver du præsenteret for baggrunden bag Auriculoterapien, som er en refleksterapi udført i øret. Terapien er opfundet af den franske læge Paul Nogier.

Du vil lære at lokalisere og behandle de 5 punkter, så du kan gå hjem og bruge teknikken i klinikken efter du har afsluttet dit kursus.

Udbytte

Hvert punkt, vi arbejder med i øret, har sin egen funktion og kvalitet, hvilket vil sige, at det knytter sig til enten et organ, eller er med til skabe mental ro og balance i kroppen. Ved at kombinere netop disse punkter får du en behandlingsmetode, som er yderst effektiv til at bringe ro og balance i kroppen igen.

På kurset 5 punkts øreakupunktur får du:

  • Overskueligt materiale, som kan bruges som opslagsværk.
  • Et startsæt, så du kan komme i gang med det samme.
  • Små hold med maksimalt 8 personer på hvert hold.

Hvem henvender kurset sig til?

Dette kursus kan bruges af alle, der har med mennesker at gøre på mange forskellige planer. Uanset om du arbejder på et opholdssted med sårbare borgere, eller om du har din egen klinik, hvor du arbejder som terapeut, så vil dette kursus være relevant. Det vil kunne afhjælpe og dæmpe symptomer på mange psykiske lidelser, så det dermed bliver et brugbart supplement til din øvrige arbejdsmæssige indsats.

Har du spørgsmål ang. dette kursus så kontakt os her

Tilmeld nyhedsbrev